Over ons

BOKO Dakbedekkers streeft er naar een maatschappelijk betrokken en betrouwbare onderneming te zijn, waar mensen graag mee en voor willen werken.

Het was in de zestiger jaren dat Klaas Bootsman en Freek Koster als seizoenarbeiders hun brood verdienden. Als er geen werk voorhanden was, werkten beiden als productiemedewerkers bij de Philipsen asfaltfabriek in Sloterdijk. Het was de directeur van deze fabriek die hen voorstelde om de daar gefabriceerde dakbanen ook te gaan aanbrengen. Beiden zagen hier ‘brood’ in en door de eerste twee letters van hun achternamen samen te voegen werd BOKO geboren!

Hun devies was eenvoudig: alles aanpakken tegen elke prijs én keihard werken. Van offertes en bevestigingen hadden beiden nog nooit gehoord. Afspraken werden (en worden) gewoon nagekomen!

'Een man een man, een woord een woord'

In het begin van de jaren tachtig kwam de omslag. BOKO realiseerde zich dat alleen inventiviteit en hard werken niet meer genoeg waren. Kwaliteit was de ‘rode draad’ die door de gehele onderneming is gaan lopen. Opleidingen, bijscholingen, het gebruik van de nieuwste technieken en certificeringen zorgden ervoor dat het bedrijf tegenwoordig synoniem is voor kwaliteit in de branche. Naast Dakmerk- en Vebidak-lid is BOKO tweemaal winnaar van de Nederlandse Dakaward. Daarbovenop is algemeen directeur Rob Bootsman een voortrekker in de diverse technische commissies binnen de dakenbranche.

De mentaliteit van hard werken en het nakomen van afspraken is gebleven. Dit in combinatie met het hoge kwaliteitsaspect maakt BOKO tot partner voor haar opdrachtgevers. Met name de relaties binnen de woningbouwverenigingen en aannemerij weten dat zij aan BOKO een partner hebben die het ‘denken en doen onder één dak’ hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets spreekt men in de branche over BOKO als ‘de norm.’

BOKO Dakbedekkers weet dat de combinatie van topmaterialen én bekwame medewerkers de uiteindelijke kwaliteit op het dak bepaalt. Daarom heeft het bedrijf zichzelf verplicht te blijven investeren in het trainen en opleiden van alle medewerkers.

Wil je bij ons komen werken?

Vul onderstaand contactformulier in!

Contact

Neem contact met mij op via: