Kwaliteit

Kwaliteit

BOKO Dakbedekkers investeert niet alleen in materieel en materialen maar vooral in mensen.

Aan groei en verbeteringen zijn inspanningen verbonden. Alle medewerkers zijn in- en extern geschoold en vallen onder de VCA** certificatie. Dit zorgt er mede voor dat het bedrijf de koers is gaan varen waarin ‘absolute kwaliteit’ tot norm is verheven.

Mensen zijn het BOKO Kapitaal


  • Volledige Coördinatie

"Mensen zijn het BOKO kapitaal"

BOKO Dakbedekkers weet dat de combinatie van topmaterialen én bekwame medewerkers de uiteindelijke kwaliteit op het dak bepaalt. Daarom heeft het bedrijf zichzelf verplicht te blijven investeren in het trainen en opleiden van alle medewerkers.

Vaste leveranciers: garantie voor kwaliteit

Bij investeren gaat het ook om het maken van keuzes. Vandaar dat BOKO Dakbedekkers heeft gekozen voor vaste leveranciers die passen bij het in de loop van der jaren ‘steeds hoger leggen van de lat’. Deze leveranciers, waarvan een aantal nog dateert uit de oprichtingstijd van BOKO, groeiden mee en werden partners. Zo bieden wij een garantie voor topkwaliteit.

Traditioneel en modern gaan hand in hand

Als grootste vanuit één vestiging gestuurde dakdekker in Nederland combineert BOKO traditionele oplossingen (zoals het gieten van constructies) met de meest moderne oplossingen in kunststoffen als EPDM en FPO. Maar ook het branden van de APP- en SBS-banen is dagelijks werk. Deze specialisatie vraagt om kennis van materialen en hun (on)mogelijkheden. Hierdoor is BOKO dakbedekkers altijd in staat een verantwoord en gegarandeerd pakket aan te bieden én te kunnen maken.

Totaalaannemer: volledige coördinatie

Er is nog een belangrijk punt. BOKO Dakbedekkers heeft bewezen om als totaal dakaannemer te kunnen optreden. Voor u als opdrachtgever betekent dit dat u er zeker van kunt zijn dat u de volledige coördinatie van uw project aan ervaren handen toevertrouwt. Zo worden voor woningbouwverenigingen bijvoorbeeld nulmetingen, dakinventarisaties of meerjarenplanningen opgesteld.

BOKO Dakbedekkers heeft hard moeten werken voor het succes en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Telkens opnieuw gaan zij samen met u op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de markt. Deze gezamenlijke aanpak wordt als verfrissend en als ‘de norm’ in de markt ervaren.

Bent u geïnteresseerd in de BOKO organisatie en mensen? Wilt u meer over BOKO weten of een offerte ontvangen? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen.

En wilt u een gedetailleerde referentielijst? Graag maakt BOKO deze voor u op maat aan de hand van soortgelijk werk in voorbereiding, uitvoering en oplevering.